Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Σύντομος απολογισμός της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων για τη συμμετοχή στις εισγωγικές εξετάσεις για την Α' Λυκείου.

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία παραλαβής των αιτήσεων για τη συμμετοχή των αποφοίτων των Γυμνασίων στις εισαγωγικές εξετάσεις για την Α' Λυκείου του σχολείου μας, για το σχολικό έτος 2013-2014. Τα πράγματα κύλησαν καλύτερα (και ηρεμότερα) από όσο περιμέναμε ως αποτέλεσμα αφ' ενός του γεγονότος ότι ολόκληρος ο Σύλλογος των Διδασκόντων και η Γραμματεία του σχολείου λειτούργησαν συλλογικά και αποτελεσματικά και αφ' ετέρου του σχετικά μικρού αριθμού υποψηφίων (232). Ειδικά το τελευταίο μειώνει τον ανταγωνισμό σε βαθμό που μπορούμε να ισχυριστούμε ότι οι φετινοί υποψήφιοι είναι, από αυτήν την άποψη, ιδιαίτερα τυχεροί με την αναλογία επιτυχίας να είναι λίγο καλύτερη από το 1:2 (=122:232). Απαντώντας σε αγωνιώδη ερωτήματα κηδεμόνων, παρατίθενται τα παρακάτω γραφήματα ως μικρός απολογισμός της όλης διαδικασίας.


Πλέον, οι υποψήφιοι θα πρέπει να αναμένουν την ανάρτηση στο διαδίκτυο ενδεικτικών θεμάτων για τις εξετάσεις. Μόλις αυτά αναρτηθούν θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση τόσο στον παρόντα ιστότοπο όσο και στην ιστοσελίδα του σχολείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: