Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2011

Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥΕξαιρετική ήταν η γιορτή για την Εθνική μας επέτειο της 28ης Οκτωβρίου που σήκωσε στην πλάτη του, με τη βοήθεια τριών μαθητών, ο κ. Ανδρέας Βαλαδάκης. Θεματικός ήρωας της γιορτής ήταν ο Στρατηγός Κατσιμήτρος που σχεδίασε την άμυνά μας στα βουνά της Ηπείρου, την οργάνωσε και χάραξε την κόκκινη γραμμή που πίσω από αυτήν δεσμεύτηκε να μην υποχωρήσει ούτε βήμα, και δεν υποχώρησε, αντίθετα! Σχεδίαση, οργάνωση και κόκκινη γραμμή, απίστευτα επίκαιρες ανάγκες, απίστευτα καταλυτικές οι συγκρίσεις με το σήμερα.

Η πιο συγκινητική στιγμή της γιορτής ήταν το κλείσιμο, όπου όλοι μας, θέλοντας να συμβολίσουμε την ομοψυχία και την αλληλεγγύη που χαρακτήρισε το λαό μας το 40, πιαστήκαμε χέρι χέρι και ψάλαμε τον Εθνικό μας Ύμνο. Ένα απόσπασμα της γιορτής ανέβηκε στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο
http://www.youtube.com/watch?v=KMYbTonA-GU&feature=youtube_gdata_player
Ο "σκηνοθέτης" και "παραγωγός" ΑΒ σύντομα θα ανεβάσει και ένα πολύ καλό video το οποίο επένδυσε ευρηματικά με μουσική και στίχους των Deep Purple με τους οποίους υποτίτλισε την πορεία προς το μέτωπο και τον θρίαμβο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: